Barista Session vol. II

Kdy: celý den
Kde: CoffeeTrail
Kontaktní osoba:
Barbora Mrhálková
Kontakt: +420 774 215 376
V rámci akce probíhá soutěž Latte art battle, do které se může přihlásit kdokoli. Z kávového světa se můžeme těšit na přednášku od Baristy roku Romana Nejedlého, profesionální cupping od DOTroastety, povídání od majitele a pražiče Ondry z Beansmiths a mnoho brew barů a to vše zcela zdarma. Z pražíren dorazí již zmiňované DOT z Hodonína, Beansmiths, Liškafé z Brna, Lizba Luhačovice a Mlsnacava ze Slovenska.
Bohatá nabídka bude i pro ty, kteří kávě až tak neholdují a to v podobě stánku s pizzou od již vyhlášené ZAZA Brno, Kubino bar s drinky, beerbus.
Dále k nám přivítá stánek od Greenheads, designové oblečení od Tomáše Taussiga, ruční keramika od Kruholky a v neposlední řadě MY – CoffeeTrail, budeme Vás hostit dobrou náladou, sladkým, limonádami a nachystáme si pro Vás kávové vybavení a představení nového merche!
Jedním z hlavních partnerů je mléko Doublemilk od MILKBOKu, které budete moci ochutnat v jejich signature drinku – dirty coffee, s naší Trail kávou. Soutěžící v latte artu budou také používat toto mléko.
Během akce si budete moci nechat natetovat kávový motiv od dopetovska.ink.
A v průběhu celé akce nahlédnete pod ruce malířce a umělkyni Kate Fuks, která pro nás bude tvořit obraz z této akce.

Další program

tento den

Žádné další akce tento den nejsou plánované.